صفحه نخست > آشپزی > املت قارچ
املت قارچ7 بهمن 1391. نویسنده: kimiagostar |
مواد لازم : قارچ خرد شده : یک فنجان تخم مرغ: چهار عدد کره: چهار قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده : دو قاشق غذا خوری به میزان دلخواه طرز تهیه : قارچ ها را با جغفری کمی سرخ کنید تخم مرغ ها را با چنگال به هم بزنید نمک و فلفل اضافه کنید . تخم مرغ ها را در ماهیتابه داغ بریزید ؛ به گونه ای که ته ظرف را بپوشاند . وقتی آن سرخ شد قارچ ها را روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید. همین که خودش را گرفت ؛ در ظرف دیگری بگذارید و داغ سر سفره ببرید. بازگشت |