صفحه نخست > آشپزی > املت قارچ

املت قارچ


7 بهمن 1391. نویسنده: kimiagostar
املت قارچ

مواد لازم :
قارچ خرد شده : یک فنجان
تخم مرغ: چهار عدد
کره: چهار قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده : دو قاشق غذا خوری به میزان دلخواه
طرز تهیه :
قارچ ها را با جغفری کمی سرخ کنید تخم مرغ ها را با چنگال به هم بزنید نمک و فلفل اضافه کنید . تخم مرغ ها را در ماهیتابه داغ بریزید ؛ به گونه ای که ته ظرف را بپوشاند . وقتی آن سرخ شد قارچ ها را روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید. همین که خودش را گرفت ؛ در ظرف دیگری بگذارید و داغ سر سفره ببرید.
بازگشت